Nieuwe tool: online babynamen vinden

Recent zijn we een nieuwe applicatie tegengekomen waarmee je originele babynamen kunt vinden. Zoek je een originele babynaam? Dan is deze site met babynamen misschien wel iets voor jou. Het heet de babynames brainstormer, met mooie visuele effecten die tevoorschijn komen in de vorm van een mindmap. Je kunt hierin zoeken op klinkt als en bevat babynamen. In de afbeelding hierboven zie je een voorbeeld van de bekendste meisjes babynaam in 2008: Sophie.

Lees snel verder…

Afvallen na zwangerschap

De zwangerschap zorgt bij vrouwen voor veel kilo’s extra en de meeste vrouwen willen deze kilo’s zo snel mogelijk kwijtraken na de bevalling. Maar hoe kun je het beste afvallen na de zwangerschap? Dit is niet makkelijk, want het afvallen na de bevalling dient met beleid te gebeuren, rekeninghoudend met een aantal factoren. 

Lees snel verder…

Drie ideeën voor een huwelijkscadeau

De vraag die bij elk huwelijksbezoek naar boven komt. ‘Wat moet ik geven aan het bruidspaar?’ en ‘Heveel zal ik uitgeven aan het huwelijkscadeau?’ In dit artikel geven wij een aantal ideeën voor cadeaus, maar voordat we overgaan op de ideeën voor het huwelijkscadeau, geven wij een aantal specifieke ideeen:

Lees snel verder…

in Bruiloft |
Copyright © 2017 Leef Sterk.nl